TWÓJ PRZEWODNIK PO LECZNICZYM ŚWIECIE OLEJKÓW ETERYCZNYCH

Ten przystępny poradnik zawiera dużą dawkę wiedzy, dzięki której odkryjesz potencjał drzemiący w powszechnie spotykanych olejkach eterycznych. Przygotujesz skuteczne lekarstwa na powszechne choroby i dolegliwości. Znajdziesz tu też przepisy na kosmetyki do pielęgnacji ciała i domowe środki czystości - naturalne, bezpieczne i niedrogie.

Poznaj liczne zastosowania olejków eterycznych: od leczniczych aplikacji na skórę przez aromaterapię po naturalne kosmetyki. Odkryj zdrowotne i terapeutyczne właściwości 30 najpopularniejszych olejków. Dowiedz się, jak je odpowiednio rozcieńczać i stosować bezpiecznie u niemowląt, dzieci oraz kobiet w ciąży. Znajdziesz tu również 100 sprawdzonych przepisów z użyciem olejków eterycznych na pożyteczne mieszanki, maści i mgiełki.

Rozpocznij swoją przygodę z aromaterapią już dziś!

Informacje dodatkowe o Olejki eteryczne dla początkujących. Wszystko, co musisz wiedzieć, by zacząć przygodę z aromaterapią:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2024-04-10
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788383219028
Tytuł oryginału: The Beginner's Guide to Essential Oils: Everything You Need to Know to Get Started

Kup książkę Olejki eteryczne dla początkujących. Wszystko, co musisz wiedzieć, by zacząć przygodę z aromaterapią

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk