Oko duszy. Karty ze wspierającymi przekazami do samopoznania

W Twoje ręce oddaję zestaw kart, które mogą być pięknym wsparciem w procesie poznawania Siebie.

Trafiły do Ciebie nie przez przypadek, bo nic w naszym życiu nie jest przypadkowe. Jednak w pędzie tak często tego nie zauważamy. Podobnie jak moje książki, te karty pojawiają się w Twoim życiu z bardzo konkretnego powodu. Jeżeli trzymasz je w dłoniach, prawdopodobnie jest Ci bliżej do osób, które spodziewają się cudów, są na nie otwarte i wiedzą, że życie samo w sobie jest niesamowitym aktem.

Zapraszam Cię w podróż pełną wsparcia, odkryć i magii...

Informacje dodatkowe o Oko duszy. Karty ze wspierającymi przekazami do samopoznania:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-12-20
Kategoria: Poradniki

Tagi: Umysł ciało duch

Kup książkę Oko duszy. Karty ze wspierającymi przekazami do samopoznania

Barbara Pasek0
Okładka ksiązki - Odzyskaj błysk w oku. Naucz się słuchać swojego wewnętrznego głosu, zacznij żyć tu i teraz

Masz dobrą pracę i udane życie osobiste, ale czujesz, że dalej czegoś ci brakuje? Uważasz, że potrzebujesz zmiany w życiu zawodowym lub uczuciowym? A może...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska