Odzyskane szczęście

Tom 6 cyklu Rosemary Beach

Historia Woodsa i Delli

Ona jest moim ideałem. Do niej należy moje serce. Jej smutek mnie zabija.

Związek Woodsa i Delli to jeden z tych, o których wiadomo, że będą trwać wiecznie. Tych dwoje jest dla siebie stworzonych i wydaje się, że ich miłość przetrwa wszystkie przeciwności.

Woods stawia pierwsze kroki w roli szefa rodzinnego interesu. Czeka go wiele niełatwych decyzji i chociaż świetnie sobie radzi, wprowadzanie nowych reguł nie wszystkim się podoba. Czy uda mu się postawić na swoim?

Mimo kłopotów w firmie myśli Woodsa wciąż krążą przede wszystkim wokół Delli. Dziewczyna próbuje stawić czoło przeszłości. Gdy wszystko zaczyna iść w dobrym kierunku, jedno nieporozumienie burzy cały jej spokój. By go odzyskać, będzie musiała złamać Woodsowi serce i zmierzyć się z długo skrywaną prawdą.

Czy Della podejmie walkę o samą siebie i chłopaka, którego kocha?

Jak wiele poświęci Woods, by jej nie stracić?

Rok temu czułem się kompletnie zagubiony. Moje życie było wielkim popieprzonym bałaganem. Zatrzymałem się na stacji benzynowej i spotkałem tę przepiękną brunetkę, która nie potrafiła zatankować samochodu. Jakimś sposobem namówiłem ją, żeby poszła ze mną na kolację. Rozbawiła mnie i sprawiła, że naprawdę się napaliłem. Kiedy noc dobiegła końca i musiałem zostawić ją śpiącą w hotelowym łóżku, było mi ciężko. Nie chciałem tego. Ale moje życie było skomplikowane, a ona musiała wyruszyć w świat w poszukiwaniu siebie.

Informacje dodatkowe o Odzyskane szczęście:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2015-01-29
Tytuł oryginału: Simple Perfection
Język oryginału: Angielski

Kup książkę Odzyskane szczęście

Odzyskane szczęście - opinie o książce

Avatar użytkownika - weronikka1
weronikka1
Przeczytane:2017-01-23, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki 2017, Mam,
"Odzyskane szczęście" to książka, po którą należy sięgnąć po przeczytaniu pierwszej części pt. "Przypadkowe szczęście". Ja byłam bardzo ciekawa dalszych losów bohaterów i się nie zawiodłam. Tak samo jak pierwsza część, druga mnie wciągnęła. Nie będę się tu rozpisywać, by nie zdradzić za wiele szczegółów. Zatem przypomnę krótko tylko o czym jest ta historia. Della i Woods spotkali się na stacji benzynowej i spędzili ze sobą noc, po której ich drogi się rozeszły. Miała to być jednorazowa przygoda, jednak niespodziewanie spotykają się ponownie i ich znajomość się rozwija. Łączy ich uczucie, lecz wiele przeszkód muszą pokonać. Czy im się uda? Tego już nie zdradzę. W tej części nie zabraknie również dramatycznych wydarzeń. Tego zupełnie się nie spodziewałam.
Avatar użytkownika - julita_185
julita_185
Przeczytane:2016-06-22, Ocena: 4, Przeczytałam, 2016, 52 książki w 2016 roku,
Fajna, znów mi się podobała ta część, jest zaskakująca, wstrząsająca. Cóż takie jest życie :) Mogę polecić :) i jestem ciekawa kolejnych losów tych bohaterów
Avatar użytkownika - al-ks
Przeczytane:2015-05-02, Ocena: 5, Przeczytałam,
Przypadkowe szczęście
Abbi Glines0
Okładka ksiązki - Przypadkowe szczęście

Woodsa Kerringtona nie kręciły wrażliwe dziewczyny. Wymagały zbyt dużo wysiłku. Dla niego liczyła się przyjemność. Jedna gorąca noc bez zobowiązań - to...

Jeszcze się spotkamy
Abbi Glines0
Okładka ksiązki - Jeszcze się spotkamy

Mase Colt-Manning zawsze wolał swoje skromne życie teksańskiego ranczera od wszelkich luksusów przysługujących mu jako synowi legendarnego rockmana...