Oddasz Fartucha 2. Czyli dokładka

Tom 2 cyklu Oddasz fartucha

Prostota, przyjemność, pasja i miłość - to z tych składników stworzycie najlepsze dania!

Zapraszam Was na drugą część kulinarnej przygody, która powstała właśnie dzięki tym tajnym składnikom.

Gotowanie to jedna z największych przygód w moim życiu. Stanie za kuchennym blatem sprawia mi ogromną frajdę i wyzwala we mnie mnóstwo pozytywnych emocji.

Mam nadzieję, że przepisy, które znajdziecie w tej książce, Was zainspirują i poczujecie, że właściwie każdy może zostać mistrzem kulinarnym w swoim domu.

Świat pędzi do przodu, a my często zapominamy, czym tak naprawdę jest przyjemność gotowania w domu i zasiadania z rodziną przy wspólnym stole.

Chcąc wam to ułatwić, przepisy skomponowałem tak, abyście jak najwięcej czasu mogli spędzać w cieple domowego ogniska.

Zapraszam więc do swojej kuchni. Będzie prosto, smacznie i przyjemnie. Będą dania jednogarnkowe, sporo sałatek, desery i absolutne klasyki.

Czas na dokładkę!

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Informacje dodatkowe o Oddasz Fartucha 2. Czyli dokładka:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2022-11-23
Kategoria: Kuchnia

Tagi: Gotowanie kulinaria itd.

Kup książkę Oddasz Fartucha 2. Czyli dokładka

Oddasz fartucha. Zapraszam do stołu!
Tomasz Strzelczyk0
Okładka ksiązki - Oddasz fartucha. Zapraszam do stołu!

PYSZNE DANIA CIESZĄ TYLKO WTEDY, GDY GROMADZĄ NAS PRZY WSPÓLNYM STOLE   Świąteczna uczta? Rodzinna uroczystość? Impreza sylwestrowa? A może wspólne...

Oddasz Fartucha 3. Jakie to jest dobre!
Tomasz Strzelczyk0
Okładka ksiązki - Oddasz Fartucha 3. Jakie to jest dobre!

Witajcie ponownie w świecie smaków  Gdy rozpocząłem prace nad pierwszą książką, moim celem było stworzenie kolekcji przepisów, które pozwolą się cieszyć...

Kyle
T.M. Piro