Odczytywanie aury dla początkujących

Inne wydania:

Energia przepływająca przez aurę stanowi odbicie osobowości, stylu życia, myśli i emocji, a także zawiera pełny zapis przeszłości, teraźniejszości, a nawet przyszłości każdego człowieka. Analizując wygląd i kolor jego aury, można poznać ogólną postawę życiową, charakter, chwilowy nastrój, pragnienia oraz aktualny stan zdrowia.

Dzięki temu przystępnemu poradnikowi:

nauczysz się widzieć aurę, dowiesz się, jak wyczuwać energię aury i widzieć jej kolory, będziesz cieszyć się lepszym zdrowiem, nauczysz się stymulować swoje czakry, zaczniesz wyczuwać wokół siebie ludzi z dobrymi intencjami wobec ciebie oraz tzw. wampiry energetyczne, poprawisz swoje relacje z bliskimi.

Informacje dodatkowe o Odczytywanie aury dla początkujących:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2023-01-18
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Aura Reading for Beginners: Develop Your Psychic Awareness for Health & Success

Kup książkę Odczytywanie aury dla początkujących

Odczytywanie aury dla początkujących - opinie o książce

Avatar użytkownika - brave_book
brave_book
Przeczytane:2023-06-05, Ocena: 6, Przeczytałem,
"Odczytywanie aury dla początkujących" to krótka, ale intrygująca książka o tym, co zdradza tytuł ? początkujący spiritualiści zainteresowani tematem mogą dzięki niej nabyć podstawową wiedzę o aurach, ich odczytywaniu, czakrach i kolorach oraz odrobinkę numerologii.

Książka jest bardzo przystępnie napisana, dosłownie dla początkujących, laicy z pewnością poradzą sobie z informacjami, jakie zamieścił tu autor.

Jest też tu nieco symboliki, zwłaszcza jeśli chodzi i kolory czy czakry.

Dla współczesnych wiedźm może to być przydatny poradnik i porządny kroczek w zdobywaniu wiedzy na te tematy.

Natomiast sceptycy o otwartych umysłach mogą nieco inaczej spojrzeć na emocje i ich wpływ na nas pod kątem psychologicznym ?

To przyjemna lektura, dla naprawdę początkujących, z której można solidnie zaczerpnąć na start ?

Anioły i duchowi przewodnicy
Richard Webster0
Okładka ksiązki - Anioły i duchowi przewodnicy

Każdy z nas ma własną drużynę wsparcia w postaci duchowych pomocników, którzy chronią nas i bezpiecznie prowadzą przez życie. Warto zatem świadomie pracować...

Magia wahadełka. Jak zadawać pytania i uzyskiwać odpowiedzi
Richard Webster0
Okładka ksiązki - Magia wahadełka. Jak zadawać pytania i uzyskiwać odpowiedzi

Wahadełko to lekki przedmiot przymocowany do nitki lub łańcuszka. Za pomocą tego niezwykłego, niepozornego instrumentu możemy uzyskać informacje niemożliwe...

Kyle
T.M. Piro