Prezentujemy dania obiadowe przyrządzone z doskonałego mięsa. Drób, wieprzowina, wołowina czy nawet dziczyzna sprawdzą się nie tylko od święta.Sekret polega na odpowiednim przygotowaniu. Zaskocz domowników polędwiczką z konfiturą leśną, a na większą uroczystość zaserwuj gęś z owocami. Gdy wyczarujesz królika w ziołach lub bażanta z warzywami, zostaniesz bohaterem kuchni.
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2018 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 112
Przeczytane:2019-01-19, Ocena: 4, Przeczytałam, Mam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2019 roku, 52 książki 2019, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2019,
To moja druga książka z serii Bookandcook. Równie dobra jak poprzednia o daniach z mięsa. Przeróżne przepisy z podanym czasem wykonania i stopniem trudności. Do tego piękne fotografie proponowanych dań. Niewielka książeczka ale bardzo przydatna.