Obawiam się Ciebie

Anna ambitna, młoda dziewczyna pół życia spędziła na Sycylii, jednak pewne wydarzenia zmusiły ją do ucieczki. Zamieszkała w Polsce i gdy już myślała, że ułożyła sobie życie, przeszłość dała o sobie znać. Czy ucieczka od miłości i próba zastąpienia ją nową to dobre rozwiązanie? Co ukrywa Anna i przed czym ucieka?
Obawiam się, że... Przeszłość nigdy nie pozwoli o sobie zapomnieć.
Obawiam się ciebie to historia trudnej miłości i walki o szczęście. Kto wygra w tej nierównej potyczce?
Przekonajcie się sami, chyba że macie jakieś obawy.
Clara Amane początkująca autorka, która chciała stworzyć historię inną niż wszystkie. Czy stanęła na wysokości zadania?

Informacje dodatkowe o Obawiam się Ciebie:

Data wydania: 2020-11-09

Tagi: polka literatura mafia

Kup książkę Obawiam się Ciebie

Obawiam się Ciebie - opinie o książce

💔🔪RECENZJA PATRONACKA🔪💔

Zaskakujący początek, a potem niby tak niewinnie zaczyna się ta książka...

Anna jest dwudziestoczteroletnią niebieskooką blondynką...wysoka i w dodatku z niezłym biustem.
Pracuje jako rehabilitantka w górskim uzdrowisku dla zagranicznych kuracjuszy.
Niby wiedzie normalne życie, ma grupę przyjaciół z pracy, z którymi często spędza czas, mieszka z mamą i rodzeństwem.
Czasem tylko we śnie odwiedza ją pewna tajemnicza postać i wtedy jej noce stają się piekłem...
Wszystko zmienia się gdy w uzdrowisku zjawia się nagle się nowy i bardzo przystojny praktykant Przemek. Oczarowana Ania jest tak zachwycona chłopakiem, że od razu poddaje się temu uczuciu. A pięcioletnia uczuciowa i seksualne absencja prowadzi ją prosto w ramiona chłopaka. Szarmancki , uprzejmy, świetny w łóżku tylko zbyt tajemniczy. I jeszcze drogi samochód nie pasujący do tego obrazka i parę blizn na twarzy.
Ania niestety także skrywa pod ubraniem swoje blizny, które nie dają jej zapomnieć o jej życiu na Sycylii.
Mimo, że minęło pięć lat nie może zapomnieć miłości do Givaniiego, który w równym stopniu co kochał ją, tak samo ją skrzywdził.
Sielankowe i luksusowe życie u boku Dona Giovaniego, trwało zaledwie chwilę, a przez to, że ten włoski mafiozo chciał sprawdzić lojalność Ani zaaranżował jej porwanie, które okazało się być tragiczne w skutkach.
I to właśnie porywacze zostawili te paskudne blizny na ciele Anny.
Zrozpaczona, dziewczyna wraca do Polski, obiecując sobie, że nigdy , przenigdy nie wróci do Włoch. Jednak przeszłość wraca.... Przemek okazuje się być kimś całkiem innym i w tej sytuacji jednym wyjściem by się uratować okazuje się być ...powrót na Sycylię .... do Giovaniego...
Ale czy to się uda?

Tego nawet ja nie wiem , gdyż książka kończy się dramatycznie .... ale końcowe słowa autorki „Ciąg dalszy nastąpi” zwiastują następną część tej ekscytującej historii💙

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;