Nowe przygody Bolka i Lolka

Inne wydania:

Bolek i Lolek znowu wpadli w tarapaty!

Internetowy kolega okazuje się hrabią Drakulą, w pobliskim domu pojawiają się duchy, a gra komputerowa zamienia się w pułapkę. Na szczęście bracia mają mnóstwo szalonych pomysłów i (prawie) niczego się nie boją.
Dobra zabawa gwarantowana!

***

Opowiadania napisali: Wojciech Bonowicz, Grzegorz Gortat, Ewa Karwan-Jastrzębska, Joanna Olech, Anna Onichimowska, Michał Rusinek, Wojciech Widłak, Maciej Wojtyszko, Rafał Kosik

Informacje dodatkowe o Nowe przygody Bolka i Lolka:

Tagi: dla dzieci

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Nowe przygody Bolka i Lolka

Nowe przygody Bolka i Lolka - opinie o książce

Wszystkie książki z nowej serii o zabawnych braciach są naszymi ulubionymi. Często do nich powracamy i zawsze świetnie się bawimy:-). Różnorodność autorów opowiadań urozmaica je. Żadna nie jest podobna do poprzedniej, a tym bardziej do następnej. Lubi ją szczególnie ten młodszy- 3 latek. Czytana wielokrotnie i zawsze coś nowego się dostrzega;--) Polecam!
Avatar użytkownika - Shi4
Shi4
Przeczytane:2023-04-10, Ocena: 4, Przeczytałam,

Od zawsze wydawalo mi sie, ze przygody Bolka i Lolka fascynuja glownie przedszkolaki, ale tutaj przy ksiazce trzeba uwazac, bowiem pojawiaja sie i duchy i wampiry, wiec raczej dla starszych czytelnikow, bo maluchy moga sie przestraszyc.

Avatar użytkownika - patrycjadyrda
patrycjadyrda
Przeczytane:2020-03-16, Ocena: 5, Przeczytałam,

Właściwie syn już czyta sam, ale Bolek i Lolek, jak zwykle dostarczają mnóstwo rozrywki, więc i dorośli z sentymentem mogą sięgnąć po tę lekturę ?

Avatar użytkownika - Natalka2019
Natalka2019
Przeczytane:2019-09-03, Ocena: 2, Przeczytałem,

Oto przygody Bolka, Lolka i ich przyjaciół. Książka zawiera dziesięć opowiadań: Żarłoczna gra, Wiklinowy potwór, Dom, w którym straszy, Odwiedziny o północy, Remont, Skarb pradziadka, Maszyna czasu, Gorączka jesiennej nocy, Pustynia i Przerzutka. Wszystkie przedstawiają historie dwóch braci, ich śmieszne przygody, a czasem lekko straszne. Jednak zawsze kończące się śmiechem.

Avatar użytkownika - kleszczyk
Przeczytane:2016-03-20, Ocena: 6, Przeczytałam,
Piglet, Pooh and friends. Winnie the Pooh
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Piglet, Pooh and friends. Winnie the Pooh

Learning at home with Piglet, Pooh and friends is both fun and educational. Designed to give children a head start in learning, these carefully planned...

Star Wars. Rocznik. Tom 1
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Star Wars. Rocznik. Tom 1

Dawno, dawno temu w odległej galaktyce starły się siły ciemności i światła - do walki z Galaktycznym Imperium stanęli rebelianci. A wszystko miało swój...