Nocnik nad nocnikami

?Nocnik nad nocnikami? to nieoceniony dodatek do pierwszego nocnika. Dzieciaki uwielbiają tę książeczkę, z zapałem ?czytają? i bezboleśnie rozstają się z pampersami. Tak się dzieje w kilkunastu krajach, od Azji przez Europę, Afrykę po Stany Zjednoczone, gdzie ?Nocnik nad nocnikami? trafił już do prawie pięciu milionów domów. Alona Frankel napisała i narysowała go kiedyś dla własnego synka, z miłością, humorem i bez pruderii. Od tamtej pory wydała 36 książek dla dzieci, zbiera za nie liczne laury

Informacje dodatkowe o Nocnik nad nocnikami:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:

Kup książkę Nocnik nad nocnikami

Nocnik nad nocnikami - opinie o książce

Avatar użytkownika - Kasiaaa
Kasiaaa
Przeczytane:2016-05-08, Ocena: 6, Przeczytałam, Wyzwanie - książki dla dzieci 2016,
Bardzo zabawna książeczka ucząca dzieci korzystania z nocnika. Bardzo podobają mi się ilustracje :)

Książka ma dwie wersje: dla chłopców i dla dziewczynek. Dlatego ja i mój syn poznaliśmy historię Bolka i jego pierwszego kontaktu z nocnikiem. Ładna gruba okładka, kolorowe ilustracje, mało tekstu na stronach. Książka zaciekawia małego czytelnika, z czasem zaczyna ją znać na pamięć, podobają mu się też ilustracje. Niestety w naszym przypadku nie pomogła oswić nocnika i ani o krok nie przyspieszyła odpieluszkowywania.

Avatar użytkownika - hanka04
hanka04
Przeczytane:2017-11-17, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki 2017,

Genialna książeczka dla maluchów, nie tylko tych, które uczą się korzystania z nocniczka.

Dziewczynka
Alona Frankel0
Okładka ksiązki - Dziewczynka

To nie jest książka o wojnie. To książka o dzieciństwie w czasie wojny. Alona Frankel, autorka tłumaczonych na kilkanaście języków książek dla dzieci,...

Nocnik nad nocnikami
Alona Frankel0