NLP w 5 minut. Seriaporad.pl

Hipnotyczny poradnik. Bawi, uczy, zaskakuje

Ludzkie wzorce postrzegania i myślenia Cztery zasady osiągania sukcesu Metaprogramy, czyli filtry świadomości Odblokowywanie i zwiększanie możliwości umysłu

Zarzuć kotwice w podświadomość

Kluczowe zasady NLP -- teoria i praktyka. Ramy i przekonania, które determinują Twoje działania oraz postawy wobec świata. Najlepsze techniki do wykorzystania -- skuteczna sprzedaż, prowadzenie prezentacji, lepsza komunikacja i zarządzanie. Kolorowe fotografie i rysunki, ilustrujące procesy zachodzące podczas ćwiczeń z programowania lingwistycznego.

Ilu ekspertów, tyle prób zdefiniowania tajemniczego programowania lingwistycznego. Jednak zamiast tworzyć definicje, może lepiej po prostu zacząć osiągać doskonałość w życiu codziennym i zawodowym? Czytając ten nietuzinkowy poradnik, możesz nie tylko poznać swój umysł z zupełnie innej strony, ale także zmienić sposób odbioru zewnętrznego świata. Istnieje jeden wspólny mianownik dla skutecznej komunikacji, efektywnej perswazji, doskonałych relacji międzyludzkich czy pozbywania się uciążliwych nawyków lub lęków -- i jest nim właśnie skondensowana siła NLP!

Jesteś ciekawy świata, chcesz wiedzieć więcej i wciąż się czegoś uczyć, a nie masz czasu na czytanie opasłych poradników? Seriaporad.pl to niezwykłe książeczki, które szybko, sensownie i bez owijania w bawełnę wprowadzą każdego w interesujący go temat. Koniecznie sprawdź też pozostałe tytuły!

Informacje dodatkowe o NLP w 5 minut. Seriaporad.pl:

Wydawnictwo: Septem