Niecodzienna umowa

Umówili się, że będą parą tylko przez chwilę, ale stało się inaczej… Kusicielka Becketta Carson Beckett postanawia spełnić prośbę dziadka i uregulować dług sprzed lat. Odnajduje Kit Dixon, dziewczynę, która należy do spadkobierców wygasającego rodu. Jedzie do niej, by wręczyć jej czek na ogromną sumę. Niestety, poznaje ją w złym momencie. Kit wyraźnie czegoś się obawia i przez pomyłkę bierze go za napastnika. Wkrótce okazuje się, że naprawdę grozi jej niebezpieczeństwo, a obecność Carsona będzie o wiele bardziej potrzebna niż pieniądze… Zaręczyny na niby Varnie przyjeżdża do domu odziedziczonego po dziadku i ze zdumieniem odkrywa, że w posiadłości mieszka obcy mężczyzna. Intruzem okazuje się playboy i biznesmen, szef jej brata, który właśnie tutaj ukrywa się przed wścibskimi reporterami. W pierwszej chwili Varnie zamierza wyprosić Leona, jednak zmienia zdanie, by nie szkodzić bratu. Pożałuje tej decyzji, gdy brukowce okrzykną ją nową narzeczoną Leona. Czas miłości Właściciel ziemski z Toskanii, Gino, próbuje wyleczyć się z nieszczęśliwej miłości do bratowej. Wyjeżdża do Anglii, gdzie już pierwszego dnia poznaje sympatyczną Laurę. Szybko zaprzyjaźnia się zarówno z nią, jak i z jej córeczką. Znużona samotnym macierzyństwem Laura proponuje mu małżeństwo z rozsądku, na co Gino bez wahania przystaje. Ustalają zasady współżycia, ale chyba tylko po to, by natychmiast je złamać... Harlequin Enterprises, 2010

Informacje dodatkowe o Niecodzienna umowa:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2010 (data przybliżona)

Kup książkę Niecodzienna umowa

Niecodzienna umowa - opinie o książce