Naturalnie, że... naturalnie! Awokado, daktyle, spirulina, a obok nich swojska brzoza, pyłek pszczeli i kasza jaglana - to tylko niektórzy z bohaterów tej książki. W świecie, który co i rusz wskazuje nam nowe diety, nowe składniki, nowe sposoby przygotowania potraw, warto skupić się na kilku produktach. Pewność, że jemy dobrze i zdrowo, unikając chemii i przetworzonej żywności, jest bezcenna. Przyprawy, kasze, rośliny są nieprawdopodobnym wręcz źródłem antyoksydantów, składników mineralnych i witamin. Warto skorzystać z bogactwa, którym tak szczodrze obdarza nas natura.
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2017-11-22
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 260
Kolejna książka Agnieszki Cegielskiej, która w cyklu Naturalnie w programie Dzień Dobry TVN propaguje zdrowy styl życia. Z wiedzą i pasją zachęca w nim...
Droga do zdrowia - przejdź ją z Agnieszką Cegielską i z jej rozmówcami Wielu z nas myśli, że droga do zdrowia jest długa i niełatwa. Jednak często...
Chcę przeczytać, Chcę mieć,