Wyjątkowy album propagujący kult Dzieciątka Jezus. Obok pięknych ilustracji zawiera bogatą treść. Można w nim znaleźć informacje o narodzinach i dzieciństwie Syna Bożego, kulcie małego Jezusa w historii, cudownych figurkach i wizerunkach - między innymi w Pradze i Krakowie - sanktuariach Dzieciątka Jezus i propagatorach kultu - na przykład św. Teresie - a także cudach i łaskach za Jego przyczyną.

Album posiada również część modlitewną, dzięki czemu spełnia on dodatkowo rolę modlitewnika.

Informacje dodatkowe o Narodził nam się Zbawiciel, Biblia, Nauczanie Kościoła, Sanktuaria, Relikwie, Modlitwy:

Wydawnictwo: Rafael
Data wydania: 2021-11-02
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Religie i wierzenia bóg

Kup książkę Narodził nam się Zbawiciel, Biblia, Nauczanie Kościoła, Sanktuaria, Relikwie, Modlitwy

Narodził nam się Zbawiciel, Biblia, Nauczanie Kościoła, Sanktuaria, Relikwie, Modlitwy - opinie o książce

Wielkanoc w rodzinie
ks. Leszek Smoliński0
Okładka ksiązki - Wielkanoc w rodzinie

Rodzinny przewodnik po Wielkanocy prowadzi nas od Wielkiego Postu aż do misterium męki i zmartwychwstania Pańskiego. Tłumacząc istotę tych świąt, daje...

Myśli św Jana Pawła II na cały rok
ks. Leszek Smoliński0
Okładka ksiązki - Myśli św Jana Pawła II na cały rok

Święty Jan Paweł II, który był i jest pewnym drogowskazem, zaprasza na szlak wielkiej przygody intelektualnej oraz duchowej, który prowadzi w stronę...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk