NAJLEPSZE PRZEPISY na potrawki i gulasze
Gulasze i potrawki mają wiele zalet. Jedne i drugie robi się dość łatwo, choć nie zawsze szybko. Dobrze dobierając składniki, wystarczy tylko, że odpowiednio często mieszamy potrawę i pilnujemy konsystencji. Można je przyrządzać jako dania wyrafinowane, świetnie nadają się też na codzienne obiady, dają bowiem możliwość miksowania różnych składników, które akurat mamy w domu. Proponujemy aż 160 przepisów na przeróżne potrawki i gulasze polskie i z całego świata.
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2013 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Język oryginału: polski
Gru wiedzie spokojne życie na przedmieściach. Razem ze swoją żoną Lucy wychowuje trzy urocze dziewczynki - Agnes, Edith i Margo. Towarzyszą im oczywiście...
Publikacja przedstawia materiały, których brakowało w dyskusji o początku konfliktu zbrojnego między ZSRR a III Rzeszą. Z dokumentów, przetłumaczonych...