NAJLEPSZE PRZEPISY na potrawki i gulasze
Gulasze i potrawki mają wiele zalet. Jedne i drugie robi się dość łatwo, choć nie zawsze szybko. Dobrze dobierając składniki, wystarczy tylko, że odpowiednio często mieszamy potrawę i pilnujemy konsystencji. Można je przyrządzać jako dania wyrafinowane, świetnie nadają się też na codzienne obiady, dają bowiem możliwość miksowania różnych składników, które akurat mamy w domu. Proponujemy aż 160 przepisów na przeróżne potrawki i gulasze polskie i z całego świata.
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2013 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Język oryginału: polski
Na każdej stronie tej książeczki maluchy odkrywają świat. Dzięki kolorowym obrazkom bawią się i uczą nazw różnych kształtów oraz przedmiotów....
Książka wydana wspólnie z Akademią Sztuk Pięknych w Krakowie i Muzeum Historii Fotografii w Krakowie Autorzy tekstów: Stanisław Lem, Marta...