Nagual Julian

W swojej czwartej książce Robert Noble - podróżnik astralny oraz autor książek na temat OOBE i szamanizmu - zaprasza do magicznej hacjendy Naguala Juliana, w której szkolą się Czarownicy. Niczym słynny Carlos Castaneda zdobywa kolejne stopnie wtajemniczenia, poznając świat pełen
cudownych sekretów, nowych umiejętności, ale i ciężkich prób.

Na lekcje z Nagualem Julianem zaprasza także czytelnika, by wraz z nim dowiedział się, czym są filary nieskazitelności, odzyskiwanie energii czy zmiana położenia punktu scalającego. Ta szczera do bólu opowieść jest barwnym uzupełnieniem i zwieńczeniem trylogii książek Roberta Noble, podróżą ścieżkami Ducha, a także nauką pokory i miłości.

,,Nagual Julian" to opowieść dla każdego, kto pragnie wkroczyć w nieznane i przeżyć niezwykłą przygodę w towarzystwie młodych adeptów Magii. Natomiast dla wszystkich tych, którzy czują więcej niż inni i wytrwale poszukują ukrytej prawdy - historia Roberta Noble może stać się cenną inspiracją i drogowskazem.

Czy odważysz się wejść do Świata Czarowników?

Nagual Julian - mistrz-nauczyciel legendarnego don Juana Matusa, który nauczał znanego amerykańskiego antropologa i pisarza, Carlosa Castanedę. Postać-zagadka, nieuchwytny niczym wiatr Czarownik i przewodnik duchowy, obdarzony fantazją, dosadnym poczuciem humoru i frapującym wglądem w rzeczywistość. Poznaj go i jego tajemne nauki...

Informacje dodatkowe o Nagual Julian:

Wydawnictwo: Instytut Roberta Noble
Data wydania: 2021-09-01
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: szamanizm oobe świadomy sen Historie miłosne robert noble czarownicy śnienie oświecenie podróże astralne inicjacja

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Nagual Julian

Czarownicy wiedzą, że najważniejsze jest wzięcie odpowiedzialności za siebie i za swoje czyny. Działają i zdają sobie sprawę, że wszystko, czego doświadczają, zawdzięczają samym sobie.

Tylko człowiek, który pozna śmierć, pozna czym jest życie.

Więcej cytatów z tej książki

Nagual Julian - opinie o książce

Avatar użytkownika - Vercia1645
Vercia1645
Przeczytane:2022-11-22, Ocena: 6, Przeczytałem,

Książka jest super. Czuć w niej głębie oraz, że autor zna się na Rzeczy. Polecam każdemu. :)

Avatar użytkownika - magdakawka
magdakawka
Przeczytane:2022-11-01, Ocena: 6, Przeczytałam,

Świetna książka! Polecam kazdemu zatopienie się w ten magiczny świat w którym autor zgłębia swoją świadomość i zmienia swoje życie, pokazując nam czytelnikom, że jest to możliwe. Kto wie może moje życie dzięki wiedzy zawartej w niej też się zmieni? Dziękuję autorowi za ten jasny przekaz i życze powodzenia w tworzeniu kolejnej częśći Naguala Juliana. Juz się nie mogę doczekać jej treści. Muszę spórbować tego o czym pisze Robert Noble, bo kto wie, może moje życie zmieni się na lepsze!

Avatar użytkownika - basia_
basia_
Przeczytane:2022-02-03, Ocena: 6, Przeczytałem,

Książka bardzo ciekawa i z ogromnym przekazem. Polecam:)

To książka, w której możemy przejrzeć się, niczym z lustrze, gdyż wiele poruszanych zagadnie dotyczy nas samych. W słowach Naguala możemy odnaleźć mnóstwo mądrości, pozwalających na spojrzenie w siebie i rozpoznanie tego, co nam przeszkadza, blokuje nasz rozwój i nie pozwala cieszyć się życiem. Uświadamia czym naprawdę jest magia, czarownictwo, szamanizm i kroczenie drogą Wojownika Światła. Niczego nie narzuca, nie interpretuje lecz po prostu opowiada o tym, co przeżył barwnie, szczerze i otwarcie, pozostawiając miejsce na wyłaniające się z tekstu refleksje. To z pewnością książka dla osób z otwartym umysłem i sercem, poszukujących odpowiedzi na to, kim jesteśmy, jaki mamy cel w tym życiu i dokąd zmierzamy. Odnajdziemy w niej wiele mądrych spostrzeżeń, lekcji i wiedzy, które uświadamiają nam to, czego na ogół nie dostrzegamy.

Cała recenzja:https://ezo-ksiazki.blogspot.com/2021/10/911-nagual-julian.html

Avatar użytkownika - bartekkacperski
bartekkacperski
Przeczytane:2021-11-09, Ocena: 6, Przeczytałam,
OOBE. Lęk pierwotny
Robert Noble0
Okładka ksiązki - OOBE. Lęk pierwotny

Czy chcesz słuchać o kolejnych mitach dotyczących OOBE? Możliwość opętania, zapadnięcie w śpiączkę, przerwanie srebrnego sznura, diabeł, grzech, postępowanie...

OOBE. Ścieżka Serca
Robert Noble0
Okładka ksiązki - OOBE. Ścieżka Serca

„Byłem zjednoczony ze wszystkim, co istnieje, z całkowitą nieskończonością. Zdezorientowany i zaskoczony takim obrotem sprawy mogłem jedynie poddać...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;