Myślisz, że nie udźwigniesz ciężaru zmiany?
Z myślnikiem Ewy Chodakowskiej przestaniesz się zastanawiać i zaczniesz działać.
Myślnik jest zbiorem pozytywnych przemyśleń, uniwersalnych rad oraz zadań do wykonania, które pomogą Ci nie tylko zrzucić zbędne kilogramy ale motywują do zmiany życia na wielu płaszczyznach.
Książka które zmotywuje każdego czytelnika do działania. Ewa Chodakowska w prosty, czasami zabawny sposób pokazuje jak krok po kroku wejść na ścieżkę sukcesu.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-05-18
Kategoria: Poradniki
Ta książka Ewy Chodakowskiej to nie opowieść o tym jak autorka osiągnęła swoją szczupłą figurę. Jak sam tytuł wskazuje jest to zbiór luźnych przemyśleń, haseł, myśli mających na celu zmotywować czytelnika do działania. Mamy tu niekiedy jedno - dwa zdania na całą stronę opatrzone fotografią (a czasami i to nie). Cel takiej formy napisania książki jest zapewne jeden - to książka, do której można wracać wielokrotnie, choćby po to aby otworzyć pierwszą lepszą "stronę motywującą" po czym ruszyć tyłek z kanapy i wziąć się do działania. Czy rzeczywiście ten cel będzie osiągnięty? Myślę, że sama książka tego nie sprawi. Liczą się chęci osoby, która chce w sobie coś zmienić.
To niezły poradnik, który porusza takie tematy jak osiąganie szczęścia poprzez motywowanie samego siebie do treningu, zdrowego odżywiania, stylu życia i uśmiechu każdego dnia. Czyta się bardzo szybko bo są tu gównie hasła motywujące. Wszystko podane w ładnej, przyjemnej dla oka szacie graficznej.
Opinia opublikowana na moim blogu:
Drzemie w tobie siła, z której musisz korzystać. Zbierz się na odwagęi zmień to, co konieczne. Zrób to teraz ze mną. Pomogę Ciuporządkować...
116 przepisów na zdrowe koktajle dla niej, dla niego, dla całej rodziny! Przepisy na koktajle śniadaniowe, przekąski (idealne na drugie śniadanie...