MY HERO ACADEMIA- VIGILANTE : TOM 7

Klamka zapadła.
Captain Celebrity wraca do Stanów. Na początku wydawał mi się strasznie nieznośny, jednak dzięki Makoto stał się jednym z najważniejszych bohaterów Naruhaty. Z tej okazji zorganizowano wielką imprezę pożegnalną, ale tam to się dopiero porobiło…

Informacje dodatkowe o MY HERO ACADEMIA- VIGILANTE : TOM 7:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2020-07-28, Ocena: 4, Przeczytałem,

BOHATEROWIE SIĘ ŻEGNAJĄ

„Vigiliante: My Hero Academia Illegals” to seria, do której podchodziłem z dużą niepewnością. Główny cykl „MHA” bardzo sobie cenię, tu obawiałem się odcinania kuponików i na początku nie trafiała do mnie do końca szata graficzna. Ale bawiłem się dobrze, a teraz bawię się równie znakomicie, co czytając pierwowzór Koheia Horikoshiego i z tomu na tom bawię się tylko coraz lepiej.

Nadeszła pora pożegnania, gdy Captain Celebrity wraca do Stanów. Heros, który niegdyś był nieznośnym typkiem, teraz odchodzi jako jeden z najważniejszych bohaterów Naruhaty. Koghoś takiego trzeba więc pożegnać w odpowiedni sposób, najlepiej imprezą i… Co tu dużo mówić, wiadomo co może z tego wyniknąć!

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;