NIEDOBRZE! Bardzo, ale to bardzo niedobrze! Nie wiedzieć kiedy, człowiek z blizną zapałał do mnie prawdziwą nienawiścią. W sumie gdy działałem z Mistrzem, non stop pakowaliśmy się w tarapaty, ale tym razem jestem w naprawdę wielkim niebezpieczeństwie! Pewnie nie pomoże przepraszanie ani ucieczka, on będzie mnie ścigał aż do mojej śmierci! Nie jestem specjalnie dobry w walce, jednak nie mam wyjścia!
Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2023-01-11
Kategoria: Komiksy
Przeczytane:2023-01-16, Ocena: 4, Przeczytałem,
BÓJ TO OSTATNI?
Kończy się nam to ,,Vigilante", przed nami już tylko jeden tomik, w Japonii wydany pół roku temu, więc już teraz wszystko do tego finału zmierza w szybkim tempie i wielkimi krokami. Szkoda będzie rozstawać się z tą serią, oj szkoda, polubiłem tych bohaterów bardziej, niż postacie z głównej opowieści. I polubiłem ten świat. Fajnie więc, że cykl wytrwał aż piętnaście tomików, bo spin-offy zwykle aż takiego szczęścia nie mają.
Prowler. Crawler. Jak zwał tak zwał. Walczy, toczy bój na śmierć i życie i wszystko idzie mu coraz gorzej. Ale w końcu na scenie pojawia się... Czy teraz wszystko się zmieni?