Żeby zwiększyć umiejętności interpersonalne przyszłych bohaterów, uczniowie biorą udział w kolejnych misjach!
Tym razem będą musieli współpracować z członkami klasy B, jak i liceum Shiketsu. Choć w klasie A panuje zaciekła rywalizacja, to na pewno wszyscy zainteresowani wyniosą z tego coś pozytywnego!
(Zawiera niezależną historię: Deku & Bakugo Rising)
Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2023-07-20
Kategoria: Komiksy
Test odwagi, narciarstwo, gra w zbijaka…W U.A. odbywają się też zwyczajne, szkolne rzeczy, które wywołają uśmiech na Waszych twarzach!Że co? Chcecie...
A co to takiego?!Skąd tu tyle różnych zwierząt? Jak nie psy, to goryle…Dajcie nam powalczyć z jakimiś złolami, a nie w kulki sobie lecicie!Ej, cholerny Deku, nie małpuj mnie!...
Przeczytane:2023-07-26, Ocena: 4, Przeczytałem,
KRÓTKO I NA TEMAT
Walka trwa. Walki trwają. I trwa zabawa. Główna seria to już leci na takiej petardzie, że nie ma tam za bardzo czasu na humor, bo dynamika, bo walka, bo dramaty i tragedie, więc fajnie, że są dodatki takie, jak ten. Tu niby nadal jest dynamicznie, ale z luzem, niby do serii, ale jednocześnie tak niezobowiązująco, że i niezależnie sięgnąć też można. No i chociaż to nie poziom głównego cyklu ani też zakończonego już dodatku do niej - ,,Vigilante" - nadal zabawa jest udana i warta poznania i polecenia, jeśli cykl albo bitewniaki lubicie.
Bohaterowie nadal się szkolą. I nadal biorą udział w kolejnych misjach. Tak w skrócie. Co tym razem na nich czeka? A współpraca z inną klasą! A na tym przecież nie koniec. Co wyjdzie z tej rywalizacji?