MY HERO ACADEMIA LIGHT NOVEL: HISTORIE SZKOLNE

Uczycie się wszystkiego, co jest potrzebne, by zostać bohaterami. Właśnie dlatego uczęszczacie na profil bohaterski Liceum U.A. Rok szkolny jest pracowity i wypełniony przez wydarzenia typu festiwal sportowy, czy praktyki uczniowskie. A jakby tego było mało, czeka was dzień wizytacji rodziców. Czas pokazać waszym opiekunom, na co was stać.
CHA, CHA, CHA, CHA! Oto light novel na PLUS ULTRA!

Informacje dodatkowe o MY HERO ACADEMIA LIGHT NOVEL: HISTORIE SZKOLNE:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2021-12-28, Ocena: 4, Przeczytałem,

MY HERO... PARENT'S DAY!

Jak wiecie z moich recenzji, nie przepadam za light novelami. I to dość mocno. Kilka miałem w swoich rękach, niektóre czytało się całkiem nieźle, ale... No właśnie. ,,My Hero Academia Light Novel: Historie szkolne" to właściwie pierwsza tego typu publikacja, którą naprawdę miałem ochotę przeczytać. I chociaż zachowała zwyczajowy poziom charakterystyczny dla LN, musze przyznać, że jako fan serii w trakcie lektury bawiłem się naprawdę nieźle.

Życie w szkole bohaterów to nie tylko walki i dojrzewanie do zostania herosem. To też typowo szkolne sprawy, jak festiwal sportowy, praktyki i im podobne trakcje. A teraz nadchodzi... dzień, gdy placówkę odwiedzają rodzice. Uczniowie dostają swoją szansę pokazania, co osiągnęli i kim stali się do tej pory. Ale co z tego wyniknie?

Avatar użytkownika - isil
isil