Mozzarella ricotta i mascarpone

Ocena: 0 (0 głosów)
Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, ricotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem seró.

Informacje dodatkowe o Mozzarella ricotta i mascarpone:

Wydawnictwo: Wiedza i Życie
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7184-490-5
Liczba stron: 62

więcej

Kup książkę Mozzarella ricotta i mascarpone

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Mozzarella ricotta i mascarpone - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy