Mowa ciała

Światowy bestseller!\r\n\r\nWykorzystaj wiedzę o komunikacji niewerbalnej do osiągnięcia celów zawodowych i sukcesu osobistego!\r\n\r\nJoe Navarro całe życie zawodowe poświęcił studiowaniu, doskonaleniu i stosowaniu sztuki komunikacji niewerbalnej – obserwacji min, gestów, ruchów całego ciała, odległości zachowywanej przez ludzi w kontaktach z innymi, odruchowego dotykania, postaw, a nawet sposobów ubierania się – aby odszyfrować czyjeś myśli, zamiary czy prawdziwość słów. Nie jest to dobra wiadomość dla przestępców, terrorystów i szpiegów, gdyż jego badawcze spojrzenie zwykle odczytuje sygnały niewerbalne, jakie wysyłają ich ciała, tak więc ich myśli i intencje stają się dla niego przejrzyste. \r\n\r\nJest to jednak bardzo dobra informacja dla ciebie, czytelniku, ponieważ tę samą wiedzę niewerbalną, na jakiej się opierał, by stać się mistrzem w chwytaniu szpiegów oraz instruktorem i wykładowcą w FBI, Joe przekazuje teraz tobie, żebyś mógł lepiej zrozumieć odczucia, myśli i zamiary otaczających cię ludzi. \r\n\r\nJako znany autor i szkoleniowiec Joe Navarro nauczy cię, jak prowadzić fachowe obserwacje, wykrywając i rozszyfrowując zachowania niewerbalne innych, aby móc skuteczniej z nimi współdziałać. Ta wiedza wzbogaci twoje życie w pracy i w wolnych chwilach.\r\nDr Marvin Karlins, międzynarodowy trener i konsultant zarządzania\r\n\r\n\r\nJoe Navarro jest ekspertem w dziedzinie analizy zachowań i autorem światowych bestsellerów, m.in. „Mowy ciała i Louder Than Words. Przeszło 25 lat działał jako agent w specjalny w służbach kontrwywiadowczych FBI i konsultant specjalizujący się w tematyce komunikacji niewerbalnej. Współpracuje z najważniejszymi firmami i organizacjami amerykańskimi.

Informacje dodatkowe o Mowa ciała:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2011-01-26
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-62343-20-1

Kup książkę Mowa ciała

Mowa ciała - opinie o książce

Avatar użytkownika - Kanka
Kanka