Moon Journal

Twój osobisty przewodnik, który pozwoli ci odnaleźć harmonię z naturą i wewnętrzną równowagę. Dzięki Moon Journal złapiesz swój rytm – zdrowia, miłości i kariery.

Oślepieni blaskiem ekranów smartfonów zapomnieliśmy o naturalnym rytmie życia, który wyznaczają cykle faz Księżyca i gwiazdy. Moon Journal pomoże ci do niego powrócić i właściwie nastawić twój zegar biologiczny.

Moon Journal powie ci, który wieczór będzie najlepszy na randkę, kiedy warto porozmawiać z szefem o podwyżce i kiedy… po prostu odpuścić. Nie tylko pokaże, jak działa zegar życia regulowany przez fazy Księżyca, ale i praktycznie doradzi, jak wykorzystać jego wskazania, aby odnaleźć szczęście i wejść na drogę osobistego rozwoju.

Informacje dodatkowe o Moon Journal:

Moon Journal - opinie o książce

Avatar użytkownika - verreads
verreads
Przeczytane:2018-01-23,

Dziennik ten nie poda Wam na tacy szybkiego rozwiązania wszystkich problemów, ale za to w prosty sposób poprowadzi Was drogą, której owocem ma być życie w zgodzie z naturą. Pokaże wskazówki, które pozwolą na wprowadzenie małych zmian, których efektem będzie większa motywacja, osiągnięcie wymarzonych celów, wprowadzenie pozytywnych zmian i... zwyczajnie lepsze życie. Pozycję tę polecam głównie osobom, które są zmęczone typową formą poradników. Moon Journal zdecydowanie wyróżnia się na ich tle i sprawia, że nawet ja, przeciwniczka wszelkiego typu poradników z chęcią wprowadzę te małe (choć wydaje się wiele znaczące) zmiany w swoim życiu. A czy przyniosą efekt? Zobaczymy.