Młodzi przyrodnicy. Nie jestem rybą. Fakty o zwierzętach

,,Nie jestem..." to seria lekko humorystycznych, edukacyjnych książek przyrodniczych skierowanych do przedszkolaków. Punktem wyjścia jest informacja, czym dane zwierzę NIE JEST. Bardzo często mylnie nazywamy koalę misiem, traszkę jaszczurką, dziobaka kaczką, a pająka robalem. W tej serii zwierzęta ,,buntują się" i opowiadają dzieciom, czym tak naprawdę są jak również: gdzie żyją, czym się żywią, co im zagraża. Autorka jest z wykształcenia biolożką i piszę o tym, co jest szczególnie bliskie.

Informacje dodatkowe o Młodzi przyrodnicy. Nie jestem rybą. Fakty o zwierzętach:

Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2025-03-26

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Młodzi przyrodnicy. Nie jestem rybą. Fakty o zwierzętach

Przyklejam, dekoruję, projektuję. Statki i ich piloci. Star Wars.
Anna Sobich-Kamińska0
Okładka ksiązki - Przyklejam, dekoruję, projektuję. Statki i ich piloci. Star Wars.

Zostańcie nowymi scenarzystami Gwiezdnych wojen! Przenieście się do tajemniczego świata Gwiezdnych wojen, by opowiedzieć o najsłynniejszych scenach z filmowymi...