Miód w kuchni - samo zdrowie

Ocena: 0 (0 głosów)
Każdy jest świadomy leczniczych właściwości miodu, zwłaszcza, gdy przeziębiony sięga po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak. Można go stosować oczywiście do pierników, ale także do innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Przepisy zawarte w tej książce pozwolą przekonać się, że jest świetnym dodatkiem do różnych potraw.

Informacje dodatkowe o Miód w kuchni - samo zdrowie:

Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-09-01712-X
Liczba stron: 144

więcej

Kup książkę Miód w kuchni - samo zdrowie

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Miód w kuchni - samo zdrowie - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy