Okładka książki - Minecraft. Film. Książka z zadaniami. Naklejki, plakaty i łamigłówki

Minecraft. Film. Książka z zadaniami. Naklejki, plakaty i łamigłówki

Wyrusz na pełną przygód wyprawę przez światy filmu Minecraft z tą oficjalną książką z zadaniami pełną łamigłówek i zadań do zrobienia!

Witaj w świecie Minecrafta, gdzie kreatywność nie tylko pomaga w tworzeniu, ale jest niezbędna do przetrwania! Czwórka outsiderów - Garrett ,,Śmieciarzyna" Garrison, Henry, Natalie i Dawn - zmaga się z codziennymi problemami, gdy nagle zostają wciągnięci przez tajemniczy portal do Świata Podstawowego: dziwacznej, sześciennej krainy czarów, która rozwija się dzięki wyobraźni.

Aby wrócić do domu, będą musieli opanować reguły rządzące tym światem (i ochronić go przed złem pod postacią piglinów i zombie), wyruszając jednocześnie na magiczną wyprawę z niespodziewanym towarzyszem, którym jest doświadczony budowniczy Steve. Ich wspólna przygoda będzie wyzwaniem dla całej piątki. Będą musieli wykazać się odwagą i na nowo odnaleźć w sobie cechy, które sprawiają, że każdy z nich jest wyjątkowo kreatywny... To umiejętności, których potrzebują, aby odnieść sukces w prawdziwym świecie!

Informacje dodatkowe o Minecraft. Film. Książka z zadaniami. Naklejki, plakaty i łamigłówki:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2025-03-26
Tytuł oryginału: Minecraft

Tagi: Przewodniki do gier komputerowych dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 8 lat

Kup książkę Minecraft. Film. Książka z zadaniami. Naklejki, plakaty i łamigłówki

Minecraft. Film. Książka z zadaniami. Naklejki, plakaty i łamigłówki - opinie o książce

Byliście już w kinie na Minecraftcie?

Minecraft był zawsze na czasie, a aktualnie jest jeszcze bardziej ze względu na film w kinach. Mój syn oczywiście jest wniebowzięty, bo on akurat Minecrafta uwielbia. Zarówno książeczki, filmy, bajki i gry z nim związane są u nas od jakiegoś na pierwszym planie.

Dziś chcę Wam pokazać jedną z kilku minecraftowych pozycji, które otrzymaliśmy od Wydawnictwa Harperkids.

Jest to pozycja stworzona pod film, który ukazał się w kinach. Wydanie specjalne. Książka z zadaniami, w której znajdziemy również naklejki, plakaty i łamigłówki. Bardzo kreatywna, zachęcająca do tworzenia, rozrusza na pewno szare komórki dziecka, przy okazji sprawiając mu przyjemność.

Polecamy dla wszystkich fanów.

Kaligrafia dla dzieci. Kolorowe kształty
Okładka ksiązki - Kaligrafia dla dzieci. Kolorowe kształty

,,Kaligrafia dla dzieci" to seria zeszytów zawierających ćwiczenia wspomagające pierwsze próby pisania. Dziecko uczy się poprawnie trzymać ołówek, ćwiczy...

Świat nanocząstek
Okładka ksiązki - Świat nanocząstek

Nanocząstki występowały w przyrodzie od zawsze, jednak dopiero niedawno poznano wielkie możliwości ich zastosowania w wielu dziedzinach techniki. Stało...