Masz samochód? Uwielbiasz jazdę swoimi czterema kółkami? A może dopiero szukasz wymarzonego auta?

Jeśli tak, to zapnij pasy. Michał „Michu” Jesionowski zabierze Cię za chwilę w podróż, by opowiedzieć o wszystkim, co musisz wiedzieć o swoim samochodzie, a także o tym, jak zaoszczędzić na jego naprawach.

W tej książce znajdziesz praktyczne porady, które pozwolą Ci:

• kupić używane auto i nie dać się oszukać,
• dbać o samochód tak, aby bezawaryjnie służył przez lata,
• bezpiecznie podróżować,
• nauczyć się, na co zwracać uwagę podczas jazdy,
• przestać traktować wizytę u mechanika jak przykry obowiązek i zło konieczne,
• sprawdzić, co psuje się najczęściej,
• zaoszczędzić pieniądze na naprawach i częściach zamiennych,
• zostać mechanikiem we własnym garażu.

Przekonasz się również, jak bezkompromisowo rozprawić się z mitami motoryzacyjnymi, które od lat funkcjonują wśród kierowców.

Czy diesle są długowieczne, a auta wyprodukowane we Francji zawodne? Czy prawdą jest, że użytkownicy samochodów marki Alfa Romeo nie pozdrawiają się na drodze, bo rano witali się w serwisie?

Michał „Michu” Jesionowski – najpopularniejszy polski youtuber motoryzacyjny, założyciel kanału Miłośnicy 4 kółek. Nieustannie pokazuje tysiącom internautów, co mogą zrobić ze swoimi samochodami, a własne niesamowite pomysły bez wahania wciela w życie.

Informacje dodatkowe o Miłośnicy czterech kółek. Jak mądrze kupić, właściwie serwisować i tanio naprawić swoje auto:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2018-10-31
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-240-5470-1

Kup książkę Miłośnicy czterech kółek. Jak mądrze kupić, właściwie serwisować i tanio naprawić swoje auto

Miłośnicy czterech kółek. Jak mądrze kupić, właściwie serwisować i tanio naprawić swoje auto - opinie o książce

Avatar użytkownika - ladylisa
ladylisa
Przeczytane:2019-02-06, Ocena: 4, Przeczytałam, Mam, 52 książki 2019,

Napisana zrozumiale dla każdego. Można się wiele dowiedzieć o eksploatacji auta i o tym czego nie robimy na bieżąco :) np. Kiedy wymieniać jakie płyny w samochodzie :)

Avatar użytkownika - Zaczytana22
Zaczytana22
Przeczytane:2018-11-29, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam,

Polecam! A warto ,bo choć jestem kobietą ,to jestem narzeczoną mechanika ;)  Książka pozwoliła mi zrozumieć wiele rzeczy o ,których mój luby opowiada mi po pracy.  Michu sprawia ,że nawet kobieta jest w stanie naprawić lub zdiagnozować usterke swojego samochodu. ;)

Miłośnicy czterech kółek. Jak mądrze użytkować swoje auto i nie dać się oszukać
Michał Jesionowski0
Okładka ksiązki - Miłośnicy czterech kółek. Jak mądrze użytkować swoje auto i nie dać się oszukać

Masz już samochód. Uwielbiasz jazdę swoimi czterema kółkami i chcesz dowiedzieć się o nim jak najwięcej, ale trudno Ci odróżnić mity...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk