Milczenie E. A. Poe to opowieść niezednoznaczna. Główny bohater wędruje szukając odpoiwiedzi na piętrzące się pytania w jego głowie, kiedy nagle dostrzega postać. Tajemniczą w zachowaniu i skomplikowaną w wyglądzie. Czy to spotkanie coś zmieni w jego życiu? Bardzo intensywnie poruszane tematy wewnętrznych rozterek nie powolą oderwać się słuchaczowi choćby na sekundę.
Audiobook dostępny ze specjalnym udźwiękowieniem wprowadzi nas w atmosferę towarzyszącą bohaterowi w czasie podróży do samego siebie.
Czy każda podróż musi nas dokądś prowadzić? Czemu ludzka głowa nie potrafi chociaż na chwilę odpocząć? Jak poradzić sobie z przytłaczającą codziennością?
Tego wszystkiego dowiesz się w produkcji 4P Acoustic Milczenie, a także w innych utworach z serii Historia z dźwiękiem.
Edgar Allan Poe "Milczenie"
Czyta: Wiktor Piechowski
Kategoria: Horror
Tytuł oryginału: Silence
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Bolesław Leśmian
The tales gathered by the Grimm brothers are at once familiar, fantastic, and frightening. They seem to belong to no time, or to some distant feudal age...
,,The Tell-Tale Heart. Zdradzieckie serce" to gotyckie w formie opowiadanie o zbrodni dokonanej przez szaleńca. Edgar Allan Poe - amerykański poeta, nowelista...
Przeczytane:2025-02-06, Ocena: 5, Przeczytałam, 12 książek 2025, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu, 52 książki 2025, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2025 roku, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2025, Przeczytane, 26 książek 2025,