Mieszkaj boho. Dobre wibracje w twoim domu

Mieszkaj boho. Dobre wibracje w twoim domu.

ODKRYJ MAGIĘ WNĘTRZ BOHO

Po fascynacji surowym, skandynawskim pięknem czas na wnętrza w stylu boho!

Otocz się soczystymi barwami, egzotycznymi wzorami i oryginalnymi dodatkami. Zaproś do swojego domu energię płynącą z roślin, zanurz się w słodkim zapachu kokosa lub białej szałwii, wypełnij swoje mieszkanie kojącym zmysły światłem.

Stwórz raj we własnych czterech ścianach!

Zawarte w książce kwestionariusze pomogą ci zdefiniować, jakie wnętrze najlepiej pasuje do twojej osobowości, a kolejne części - Przejrzystość, Flow, Duchowość, Wzrost, Harmonia - pokażą, jak bez pomocy architekta i bez milionowego budżetu, dzięki własnej intuicji i wyobraźni, stworzyć piękny i wyjątkowy dom.

Justina Blakeney, założycielka znanej amerykańskiej marki Justina Blakeney Home, instagramerka, którą obserwuje 1,4 miliona osób, pokazuje, na czym polega magia wnętrz boho, a także uczy, jak dobierać kolory i dodatki, by wywoływały pozytywne emocje, oraz jak nadać wnętrzom unikatowy rytm.

Planuj z wyobraźnią - dekoruj z sercem - mieszkaj boho

,,Justina wypełni wasze domy światłem i nadzieją. To coś więcej niż styl - to sztuka". DREW BARRYMORE

JUSTINA BLAKENEY - autorka nagradzanego bloga The Jungalow i bestsellerowych poradników, amerykańska influencerka, założycielka marki Justina Blakeney Home, która oferuje wyposażenie domu i piękne akcesoria w stylu boho. Więcej na: justinablakeney.com.

Informacje dodatkowe o Mieszkaj boho. Dobre wibracje w twoim domu:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2021-04-14
Kategoria: Poradniki

Tagi: Poradniki praktyczne bóg

Kup książkę Mieszkaj boho. Dobre wibracje w twoim domu

Mieszkaj boho. Dobre wibracje w twoim domu - opinie o książce

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk