Mięso z piekarnika i patelni

Ocena: 0 (0 głosów)

Najlepsze dania mięsne z piekarnika, patelni i gotowane. 

Może niechętnie się do tego przyznajemy, ale prawdą jest, że jeśli chodzi o mięso, to większość z nas lubi je tak samo, jak nasz jaskiniowy przodek. Zresztą nic dziwnego, bo jest to produkt, który można przyrządzać na niezliczoną ilość sposobów. W zależności od użytych dodatków i metody przygotowania za każdym razem smakuje inaczej. Prawdę mówiąc, przygotowanie mięsnej potrawy, no może poza paroma najwykwintniejszymi, jest też trochę łatwiejsze niż niejednego dania wegetariańskiego. Tak więc nawet mało doświadczona pani domu z kawałka wieprzowiny, wołowiny czy drobiu jest w stanie przygotować przyzwoity obiad. Może to nie będzie arcydzieło, ale da się zjeść. Natomiast kucharz - artysta z kawałka mięsa wydobędzie prawdziwą poezję smaków. Spróbujmy stać się artystami, potraktujmy zawarte w tej książce wiadomości i przepisy jak niezbędne narzędzia i twórzmy wspaniałe kulinarne dzieła.

Informacje dodatkowe o Mięso z piekarnika i patelni:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2015-09-10
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788379611508
Liczba stron: 176

więcej

Kup książkę Mięso z piekarnika i patelni

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Mięso z piekarnika i patelni - opinie o książce

Inne książki autora
Meksyk. Przewodnik ilustrowany
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Meksyk. Przewodnik ilustrowany

Przewodnik ilustrowany MEKSYK zawiera wszystko, czego można oczekiwać od przewodnika turystycznego. Jest inspirującą lekturą przed wyjazdem, bezcenną pomocą...

Lipawa. Miniprzewodnik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Lipawa. Miniprzewodnik

Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy