Miej go w d*pie

Toksyczny związek jest jak narkotyk, który sieje spustoszenie i powoli Cię wyniszcza. Trwasz w tym nałogu, bo w grę wchodzi wiele uczuć, a ja zamierzam Ci uświadomić, że większość z nich jest po prostu zmanipulowana.

Z książki, którą dla Ciebie napisałem, nauczysz się identyfikować te szkodliwe zachowania i dowiesz się, jak sobie z nimi radzić, a co najważniejsze -- już nikomu nie pozwolisz wych*jać się drugi raz w ten sam sposób.

Informacje dodatkowe o Miej go w d*pie:

Wydawnictwo: Łobuz
Data wydania: 2021-05-05
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-959298-0-9

Kup książkę Miej go w d*pie

Miej go w d*pie - opinie o książce

Avatar użytkownika - Karolina2803
Karolina2803
Przeczytane:2021-03-20, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,

Książka jest jednym wielkim sztosem. Jest wiele wątków wyjętych z życia, szybko się ją czyta, czcionka jest idealna. Nikt z nas nie miał łatwego dzieciństwa, łatwego życia, startu. Książka pokazuje, że można jeśli się chce. Polecam każdemu przeczytać, bo warto!

Avatar użytkownika - JuAkrobska
JuAkrobska
Przeczytane:2021-03-22, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,

Ciekawa, zaskakująca, emocjonalna i wciągająca. Pierwszy szok był wtedy gdy się okazało, że książkę napisał facet. Kolejny szok, że to nie żaden poradnik w którym tłumaczą, że masz zrobić tak, tak czy tak. Ogromny szacunek za to dzieło, ogromne gratulacje bo jest świetna. Polecam

Avatar użytkownika - OllaB
OllaB
Przeczytane:2021-03-22, Ocena: 5, Przeczytałem, Mam,

Wiele moich koleżanek polecało książkę, a więc i ja kupiłam. Jest bardzo dobra, zmieniła moje myślenie i spojrzenie na wiele spraw. Nie żałuje, że kupiłam. To co chciałam to przeczytalam. Książka o toksycznych relacjach i ludziach. Dziękuję autorowi.

Avatar użytkownika - Magdalenabrzezic
Magdalenabrzezic
Przeczytane:2021-03-22, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,

Rewelacyjna chociaż do ideału to jej jeszcze sporo brakuje, to polecam. Książka dla osób po przejściach. Forma jasna i czytelna, przyszła na czas, jest w stanie idealnym, czcionka bardzo dobrze dobrana.

Avatar użytkownika - JuliaBalcer77
JuliaBalcer77
Przeczytane:2021-03-20, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,

Pierwszy szok był wtedy gdy się okazało, że książkę napisał facet. Kolejny szok, że to nie żaden poradnik w którym tłumaczą, że masz zrobić tak, tak czy tak. Autor na swoim własnym przykładzie opisuje relacje damsko-męskie! Rewelacja po prostu i oby więcej takich książek

Kyle
T.M. Piro