Microsoft Official Academic Course Microsoft Word 2010. Egzamin 77-881

Poznaj skuteczne narzędzia planowania i kontrolowania przebiegu projektów!

Książka zawiera omówienie: nowego interfejsu programu nowych narzędzi i widoków oraz setki praktycznych ćwiczeń i przykładów, dzięki którym można szybko opanować technikę pracy z programem Microsoft Project 2010.

Program Microsoft Official Academic Course został stworzony dla studentów w celu wyposażenia ich w niezbędne w obecnym świecie IT umiejętności biznesowe. Jest to oficjalny program Microsoft IT Academy, wykorzystywany w tysiącach szkół na całym świecie. Opanuj wiedzę do egzaminu Microsoft Office Specialist i wpisz w swój życiorys globalnie rozpoznawaną markę Microsoft Office 2010. Bądź lepszy już na starcie. Zaimponuj pracodawcy swoimi umiejętnościami. Bądź szanowany za swoją wiedzę.

Informacje dodatkowe o Microsoft Official Academic Course Microsoft Word 2010. Egzamin 77-881:

Data wydania: 2018-02-26
Kategoria: Informatyczne

Kup książkę Microsoft Official Academic Course Microsoft Word 2010. Egzamin 77-881

Niemiecki 100 Fiszek. Rekcja czasowników
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Niemiecki 100 Fiszek. Rekcja czasowników

Niemiecki Fiszki 100 Rekcja czasowników to wygodny zestaw 100 czasowników wraz z występującymi z nimi przyimkami i odmianą. Każdy czasownik...

Jak sprytnie rysować. Gospodarstwo
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Jak sprytnie rysować. Gospodarstwo

Rysunkowe sztuczki – 4 proste kroki i gotowe! Każde dziecko potrafi rysować. Nie wierzysz? Z tą książką wszystko jest możliwe!...