Mechanizmy władzy w biznesie. Psychologia na wysokim stanowisku

Moc tkwi w psychologii

Kreuj swój osobisty wizerunek i naucz się osłabiać negatywny rozgłos Zamień każdego sabotażystę w najszczerszego sprzymierzeńca Kieruj trudnymi ludźmi Poznaj kulisy psychologii konfliktu Stosuj pięć zasad psychologicznych, pozwalających osiągnąć każdy cel

FBI już korzysta z niezawodnych rad Liebermana, a Ty?

Na rynku gra toczy się o wysoką stawkę. Możesz działać po omacku, mając nadzieję, że intuicja Cię nie zawiedzie, albo uzbroić się w zestaw efektywnych narzędzi psychologicznych, które pozwolą Ci zwyciężać w każdej sytuacji biznesowej. Poznaj niezawodne techniki i strategie perswazji!

Zdobądź niezachwianą lojalność i nigdy więcej nie trać pracowników, klientów lub pacjentów. Podnieś morale, popraw wydajność, motywację i zadowolenie pracowników. Błyskawicznie rozwiązuj konflikty na tle osobowościowym. Pracuj nad wizerunkiem osobistym i zamykaj usta plotkarzom. Ściągaj należności, nie zważając na ich przedawnienie. Odzyskaj utraconego klienta, bez względu na to, w jaki sposób go straciłeś.

Oto podręcznik, który zamiast suchych praw i zasad dostarcza konkretnych rozwiązań rzeczywistych problemów. Daje Ci szansę zastosowania najważniejszych narzędzi psychologicznych, rządzących ludzkim zachowaniem. Pozwoli Ci zdobyć zaufanie pracowników, zacieśnić pozytywne kontakty z klientami, wpłynie na to, jak jesteś postrzegany przez konkurencję. Dzięki niemu szybko i sprawnie uporasz się z najtrudniejszymi sytuacjami. Kiedy stawka jest wysoka, możesz zrobić coś więcej, niż tylko zwiększyć swoje szanse - możesz ustawić grę tak, że zawsze wygrasz.

Informacje dodatkowe o Mechanizmy władzy w biznesie. Psychologia na wysokim stanowisku:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2010-12-16
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Mechanizmy władzy w biznesie. Psychologia na wysokim stanowisku

Mechanizmy władzy w biznesie. Psychologia na wysokim stanowisku - opinie o książce

Od takich ludzi trzymaj się z daleka
David J. Lieberman0
Okładka ksiązki - Od takich ludzi trzymaj się z daleka

Martwi cię zachowanie twojego współpracownika, opiekunki do dziecka, sąsiada lub partnera? Jeśli niepokoi cię ktoś z twojego otoczenia, nie musisz...

Postaw na swoim!
David J. Lieberman0
Okładka ksiązki - Postaw na swoim!

Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszej strategii psychologicznej wynik każdego spotkania będzie dla Ciebie przewidywalny, a rozmowa potoczy się po Twojej...