To sezon godowy wilkołaków. Wszyscy mężczyźni są gorący i pobudzeni, pragnienia ich bestii są niemal niekontrolowane. Mika jest człowiekiem, otoczonym w alejce przez czterech wilkołaków. Wie, że ma poważne kłopoty. Ratuje ją wysoki, przystojny wilkołak, a potem domaga się zapłaty. Gorącej, spoconej, intymnej zapłaty.
Grady jest półkrwi wilkołakiem, którego ludzka matka porzuciła przed drzwiami jego ojca wilkołaka, więc wie, że nie jest bezpiecznie zakochiwać się w ludzkiej kobiecie. Wilk w nim chce Miki jako partnerki, ale Grady się temu nie podda. Nigdy. Jest gotów walczyć ze swoimi emocjami i swoją bestią, nie ważne jak bardzo Mika go kusi.
Ale żadne z nich nie spodziewa się, że jej wujek Omar przypisze Grady'ego aby chronił ją przed innymi samcami 24/7, w jej domu, śpiąc w pokoju obok. Mika postanawia jak najlepiej wykorzystać swoje wakacje i nacieszyć się gorącym wilkiem. Grady nie może się jej oprzeć, ale jest zdeterminowany by oprzeć się więzi między nimi.
Informacje dodatkowe o Mate Set:
Data wydania: 2010-09-10
9781419929687
Język oryginału: angielski
Przeczytane:2017-02-04, Ocena: 1, Przeczytałam, Wyzwanie - fantastyka 2017, 52 książki - 2017,