Seria trzech kolorowanek relaksacyjnych to propozycja dla całej rodziny. Maluchy uwielbiają spędzać czas z rodzicami i bezustannie wciągają ich do zabawy. Wspólne kolorowanie rodziców i dzieci to kreatywny i twórczy czas, a także relaks dla każdego, bez względu na wiek. Każdy motyw ilustracji jest w wersji dla dziecka i dla dorosłego. Te kolorowanki wyciszą i uspokoją zarówno maluchy, jak i rodziców.

Informacje dodatkowe o Magiczne zwierzęta. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2020-11-06

Tagi: bóg

Kup książkę Magiczne zwierzęta. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych

Magiczne zwierzęta. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych - opinie o książce

Wiej, wietrze, wiej!
Okładka ksiązki - Wiej, wietrze, wiej!

Dzięki książce wiej, wietrze, wiej! Twoje dziecko przekona się, jak nieprzewidywalne bywają siły przyrody. Nagła cisza przerwała Latawcowy Festiwal, gdy...

Owady i spółka
Okładka ksiązki - Owady i spółka

Otwieraj kolejne okienka i poznawaj zwierzęta! Dowiedz się, kto jest owadem, a kto nie, jakie dziwne stwory żyją w głębinach mórz i oceanów, które zwierzęta...