,,Magiczne formuły" Arin Murphy-Hiscock, autorki bestsellera ,,Green Witch", wykraczają poza podstawowe księgi zaklęć. Tutaj znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć unikalną magię i dogłębnie łączyć się z potęgą natury.

Nauczysz się, jak wzmocnić osobistą energię przed użyciem zaklęcia, jak korzystać z sieci energetycznej, jak dostroić i rozszerzyć zaklęcie, które stosowałaś w przeszłości. Zrozumiesz złożoność sztuki czarostwa i dowiesz się, jak wykorzystywać ją do zaspokajania własnych niepowtarzalnych potrzeb.

W miarę jak twoja magia będzie rosła w siłę, zauważysz, że spersonalizowane posługiwanie się zaklęciami wzmacnia cię jeszcze bardziej, odzwierciedla twoje pozytywne wewnętrzne zmiany i pomaga ci w rozwijaniu coraz lepszego ja.

Informacje dodatkowe o Magiczne formuły. Jak wzmocnić siłę swych czarów, tworząc i stosując własne, niepowtarzalne zaklęcia:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-08-10
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Spellcrafting: Strengthen the Power of Your Craft by Creating and Casting Your Own Unique Spells

Kup książkę Magiczne formuły. Jak wzmocnić siłę swych czarów, tworząc i stosując własne, niepowtarzalne zaklęcia

Magiczne formuły. Jak wzmocnić siłę swych czarów, tworząc i stosując własne, niepowtarzalne zaklęcia - opinie o książce

Avatar użytkownika - anna-4008
anna-4008
Przeczytane:2023-05-19, Ocena: 4, Przeczytałam, Książki przeczytane w 2023,
Arin Murphy-Hiscock0
Okładka ksiązki - Green Witch. Magia ziół, kwiatów, olejków eterycznych i innych darów matki natury

Odkryj siłę naturalnej magii oraz uzdrawiania ziołami, kwiatami i olejkami eterycznymi! Green Witch to współczesna wiedźma, która łączy w sobie cechy...

Księga urody czarownicy. Magiczne sposoby na dbanie o ciało i duszę
Arin Murphy-Hiscock0
Okładka ksiązki - Księga urody czarownicy. Magiczne sposoby na dbanie o ciało i duszę

Cudowny poradnik autorki kultowej książki ,,Green Witch" Zadbaj o siebie w czarujący sposób - dowiedz się, jak pielęgnować ciało i duszę ziołowymi...