Drugi tom cyklu Rasa.
Mikayli życie nie głaskało.
Urodzona dla zysku, mając za matkę pijaczkę i ćpunkę, nieustannie musi stawiać czoła różnym przeciwnościom.
Zawsze jednak może być gorzej i dziewczyna przekonuje się o tym na własnej skórze.
Wydarza się tragedia, która zmusza Mikaylę do ucieczki w niebezpieczną Drugą Strefę.
Zmoknięta, przemarznięta i na pół przytomna zasypia w łóżku opuszczonej chaty, na którą przypadkiem udaje jej się trafić.
Chata jednak, bynajmniej, nie jest opuszczona, a chwilowo nieobecny właściciel jest jednym z owianej złą sławą Rasy.
Mężczyzna jest wielki, ponury, diabelnie seksowny i... nie może się doczekać, by pozbyć się Mikayli z domu.
Jared nigdy nie szukał i nie chciał partnerki. Można więc sobie wyobrazić jego zdziwienie, gdy zjawia się ona w jego samotni, emanując zachwycającą mieszanką delikatności i seksu.
Oparcie się urokowi Mikayli jest najtrudniejszym zadaniem, z jakim kiedykolwiek przyszło mu się zmierzyć.
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2018-11-22
Tytuł oryginału: Kusicielka
Niemal dziesięć lat temu świat, jaki znałam przestał istnieć.Zostałam zniewolona, pozbawiona domu, poczucia bezpieczeństwa, a na koniec ostatniego członka...
Przeczytane:2019-05-13, Ocena: 6, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2019, 52 książki 2019,