Kulisy manipulacji

Kto zaplanował i przeprowadził ,,Operację Okrągły Stół"? Dlaczego przez ponad dekadę mafia terroryzowała obywateli a policja i służby nie były w stanie zapanować nad ,,chłopcami z bronią"? Jak powstawały wielkie finansowe dynastie i co z tym miał wspólnego FOZZ? Dlaczego Polska stawiana jest jako organizator i wykonawca holokaustu? Czy ,,Operacja Pandemia" jest początkiem otwarcia nowej rzeczywistości? Jak przebiega proces manipulacji oraz dlaczego hasłem ,,teoria spiskowa" przykrywa się rzeczywistość? Na te i inne pytania odpowiada Marcin Rola w książce z Jarosławem Kornasiem w której ujawniają czyste fakty w sprawie tematów celowo wyciszanych przez mainstreamowe media. Bez znieczulenia, bez brania jeńców, bez politycznej poprawności.

Informacje dodatkowe o Kulisy manipulacji :

Data wydania: 2021-11-12
Kategoria: Publicystyka
ISBN: brak

Kup książkę Kulisy manipulacji

Kulisy manipulacji - opinie o książce

Warto się zapoznać z tą pozycją. Książka w formie dialogu dwóch autorów - wymiany ich poglądów i streszczenia wydarzeń od okrągłego stołu do czasów współczesnych. Czego mi zabrakło, to odnośników do źródeł, który to zabieg pozwoliłby się zainteresowanym sięgnąć głębiej do historii i samemu zweryfikować fakty i pogłębić wiedzę, oraz wyrobić sobie zdanie.

Raj utracony
John Milton