Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas

Ocena: 0 (0 głosów)

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.

Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!

Informacje dodatkowe o Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas:

Wydawnictwo: RM
Data wydania: 2023-09-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788381510578
Liczba stron: 192
Język oryginału: polski

więcej

Kup książkę Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Recenzje miesiąca
Dotyk marcepanowych marzeń
Katarzyna Majewska-Ziemba
Dotyk marcepanowych marzeń
Toskański ślub
Marta Jednachowska ;
 Toskański ślub
Koniec mapy
S.J. Lorenc
Koniec mapy
Ostatnie zadanie
Grzegorz Kozera ;
Ostatnie zadanie
Smak zatracenia
Luna Zara Ray
 Smak zatracenia
Biuro Ludzi Zagubionych
Zuzanna Gajewska
Biuro Ludzi Zagubionych
Silesius
Henryk Waniek ;
Silesius
Szafirowy płomień
Ilona Andrews ;
Szafirowy płomień
Pragnienia i tęsknoty
Laurencja Wons ;
Pragnienia i tęsknoty
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy