Kulinaria francuskie

Ocena: 0 (0 głosów)
Choć niniejszy tom nie mógł objąć wszystkich przysmaków Francji, to jednak mistrzowie metriers de bouche oraz najlepsi kucharze ze wszystkich zakątków kraju pomogli naszkicować nowy, aktualny portret tego narodu smakoszy. Teraz niech każda czytelniczka i każdy czytelnik sam zdecyduje, czy próbować tych potraw we Francji, czy przyrządzać je w domu. A może niech po prostu podda się urokowi licznych znakomitych zdjęć, wspaniałych przepisów i kompetentnych tekstów o francuskiej kuchni i francuskich

Informacje dodatkowe o Kulinaria francuskie:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 3833117826
Liczba stron: 468

więcej

Kup książkę Kulinaria francuskie

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kulinaria francuskie - opinie o książce

Inne książki autora
Roztocze. Miniprzewodnik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Roztocze. Miniprzewodnik

Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...

Bazylika Świętego Marka w Wenecji
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Bazylika Świętego Marka w Wenecji

Na świecie jest wiele pięknych miejsc, które warto pokazać dzieciom. Jednym z nich jest bazylika Świętego Marka w Wenecji – bez wątpienia...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy