Kulinaria francuskie

Ocena: 0 (0 głosów)
Francja od dawna jest wyrocznią w sprawach kultury kulinarnej. Żaden inny kraj na świecie nie dysponuje podobnie niezmierzonym bogactwem specjałów, żaden nie ma choćby porównywalnej sieci znakomitych restauracji, w których tysiące kucharzy pielęgnuje tradycję wielkiej sztuki przyrządzania potraw.

Informacje dodatkowe o Kulinaria francuskie:

Wydawnictwo: Könemann
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 3-8331-1782-6
Liczba stron: 468

więcej

Kup książkę Kulinaria francuskie

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kulinaria francuskie - opinie o książce

Inne książki autora
Musti. Dwa króliki
Praca Zbiorowa0
Okładka ksiązki - Musti. Dwa króliki

Musti i Mama wybierają się na piknik. Przygotowują kosz pełen smakołyków. Zapraszają na wyprawę Pana Królika. Jak uda się wspólna wycieczka?...

Polska na tle Europy XVI-XVII wieku
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Polska na tle Europy XVI-XVII wieku

Konferencja "Polska na tle Europy XVI-XVII wieku" była pierwszym naukowym sympozjum organizowanym przez Muzeum Hostorii Polski. Jego zasadniczym...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy