Kuchnia włoska bez granic

Ocena: 0 (0 głosów)
Potrawy kuchni włoskiej zdobywają w Polsce coraz większe grono entuzjastów. Dlatego przygotowaliśmy dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej najbardziej oryginalne receptury rodem prosto ze słonecznej Italii. Ich autor - rodowity Włoch Giancarlo Russo, znany już Polakom z licznych programów telewizyjnych i różnorodnych imprez kulinarnych - tym razem zdradza tajniki swych sukcesów. Wszyscy chętni mogą się nauczyć, w jaki sposób profesjonalnie sporządzić carpaccio z prawdziwków, ragoět bolońskie czy słynne tiramisu.

Informacje dodatkowe o Kuchnia włoska bez granic:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7469-323-1
Liczba stron: 88

więcej

Kup książkę Kuchnia włoska bez granic

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kuchnia włoska bez granic - opinie o książce

Reklamy