Kuchnia włoska bez granic

Ocena: 0 (0 głosów)
Potrawy kuchni włoskiej zdobywają w Polsce coraz większe grono entuzjastów. Dlatego przygotowaliśmy dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej najbardziej oryginalne receptury rodem prosto ze słonecznej Italii. Ich autor - rodowity Włoch Giancarlo Russo, znany już Polakom z licznych programów telewizyjnych i różnorodnych imprez kulinarnych - tym razem zdradza tajniki swych sukcesów. Wszyscy chętni mogą się nauczyć, w jaki sposób profesjonalnie sporządzić carpaccio z prawdziwków, ragoět bolońskie czy słynne tiramisu.

Informacje dodatkowe o Kuchnia włoska bez granic:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7469-323-1
Liczba stron: 88

więcej

Kup książkę Kuchnia włoska bez granic

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kuchnia włoska bez granic - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy