Nasza pięknie opracowana książka kucharska zawiera przepisy na wiele wspaniałych wegetariańskich dań - zarówno tradycyjnych, jak i nowoczesnych - pochodzących z całego świata, między innymi z Azji, regionu śródziemnomorskiego oraz z Bliskiego Wschodu.
Przepisy przejrzyście zestawiono w grupach tematycznych, opisano krok po kroku i zilustrowano, dzięki czemu nie sprawiają trudności nawet początkującym amatorom gotowania.
Każdej potrawie przypisano stopień trudności, czas przygotowania i gotowania oraz wartości odżywcze i kaloryczne, a uzupełnieniem przepisów są praktyczne rady kucharza i warianty dań.
Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: 2013 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 384
Język oryginału: polski
Bohaterowie 2. edycji programu ,,Masterchef Junior" z olbrzymią pasją i równie wielkim zaangażowaniem przygotowują potrawy, które wzbudzają...
Ponad 170 gatunków drzew i krzewów występujących w Europie. Kolory i symbole pomagają w odnajdywaniu informacji uwzględniających podział roślin według...