Proponujemy przepisy na potrawy lekkostrawne i bogate w składniki odżywcze. Znajdziesz tu smakowite sałatki i przekąski, dania obiadowe oraz podwieczorki, np. surówkę selerowo-jabłkową, łososia ziołowego z brokułami czy koktajl egzotyczny. Każda potrawa została opatrzona informacją o wartości energetycznej. Przepisy opracowała specjalistka w dziedzinie dietetyki.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-03-12
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Wspólne przedsięwzięcie niemieckiego wydawnictwa Suhrkamp i Wydawnictwa Czarne.Opowieść o "mówiących ruinach, przesuniętych granicach i niewidzialnych...
W książce podjęto ważny temat socjalizacji politycznej młodzieży, pozwolono również mówić młodzieży o sprawach publicznych własnym głosem....
Przeczytane:2015-06-06, Ocena: 6, Przeczytałem,