Kuchnia polska - potrawy regionalne

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka pozwoli odnaleźć smaki dzieciństwa, odtworzyć przepisy babci, przypomnieć sobie smak wakacji spędzonych w górach. Kuchnia kaszubska, warmińska, śląska, kresowa i kujawska, sprawdzone przepisy, apetyczne forografie.

Informacje dodatkowe o Kuchnia polska - potrawy regionalne:

Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7391-544-3
Liczba stron: 701

więcej

Kup książkę Kuchnia polska - potrawy regionalne

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kuchnia polska - potrawy regionalne - opinie o książce

Inne książki autora
Herbata
Hanna Szymanderska0
Okładka ksiązki - Herbata

Herbata jest jednym z najstarszych i najpopularniejszych napojów na świecie. Nic więc dziwnego, że poświęcono jej wiele miejsca w literaturze i sztuce...

Przyprawy i mieszanki przypraw
Hanna Szymanderska0
Okładka ksiązki - Przyprawy i mieszanki przypraw

Od wieków kuchnia polska kochała przyprawy; nie bez powodu mówiono "pieprzno i szafranno, moja mościa panno". (...) Dawniej nazywano je "aroma"...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Księga zaklęć
Agnieszka Rautman-Szczepańska
Księga zaklęć
Najukochańsza
Joanna Jagiełło
Najukochańsza
Strach ze strychu
Radek Jakubiak
Strach ze strychu
Draka na Antypodach
Katarzyna Ryrych ;
Draka na Antypodach
Strefa interesów
Martin Amis
Strefa interesów
Stajnia pod Lipami
Magdalena Zarębska ;
Stajnia pod Lipami
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy