Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu - praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2014-10-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Adaptacje klasycznych baśni, ilustrowane przez Van Goola, oczarują dzieci pięknymi, barwnymi obrazkami, a krótki i prosty tekst zachęci nawet trzyletnie...
Historie o morskich potworach, czarnych elfach, niedźwiedziach lodowych, odrażających wężach o głowach hydr i armiach wstrętnych smokowców. `Magia Krynnu`...
Chcę przeczytać,