Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu - praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2014-10-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Dzieci w wieku przedszkolnym mogą bawić się tą książeczką, tworzyć własne ilustracje, dopasowując magnetyczne obrazki do tekstów odczytanych przez osoby dorosłe....
Seria edukacyjnych boardbooków dla młodszych dzieci. Książki te służą głównie rozszerzaniu słownictwa dziecka poprzez prezentowanie przedmiotów...
Chcę przeczytać,