Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu - praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2014-10-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Choroby i dolegliwości - istota i przyczyny, objawy i powikłania, leczenie domowe i farmakologiczne. Leki bez recepty. Witaminy - rola w organizmie, zapotrzebowanie...
Seria Łowcy obrazków – dla początkujących odkrywców to świetna zabawa w odszukiwanie ukrytych rysunków. Ale nie tylko – w książkach są też...
Chcę przeczytać,