Okładka książki - Kuchnia bez cholesterolu

Kuchnia bez cholesterolu


Ocena: 0 (0 głosów)
Jest zły i dobry, a to ile go krąży po naszym organizmie zależy głównie od tego, co jemy. Złe wyniki cholesterolowe grożą zawałem lub rozwojem choroby miażdżycowej. Dlatego należy uważać na pokarmy wysokokaloryczne, o nadmiernej ilości tłuszczu. Przeciętny Polak spożywa dziennie więcej mg cholesterolu niż statystyczny uropejczyk lub Amerykanin (choć ani biją wszelkie rekordy nieprawidlowego odżywiania). Pora wypowidzieć walkę niewłaściwym nawykom. W książce jest prawoe 200 przepisów na przekąski, zupy, dania obiadowe mięsne lub rybne, desery i słodycze. Pysznośći! A jak przyjemnie, że niegroźne dla zdrowia.

Informacje dodatkowe o Kuchnia bez cholesterolu:

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
Data wydania: b.d
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 978-83-7404-638-1
Liczba stron: 192

więcej

Kup książkę Kuchnia bez cholesterolu

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kuchnia bez cholesterolu - opinie o książce

Inne książki autora
Ciasto drożdżowe
Tadeusz Barowicz0
Okładka ksiązki - Ciasto drożdżowe

Wyśmienite przepisy na ciasta drożdżowe! Ciasta słodkie oraz wytrawne. Ciasto drożdżowe króluje wśród wszystkich ciast z uwagi na nieograniczone wprost...

Polskie kuchnie regionalne
Tadeusz Barowicz0
Okładka ksiązki - Polskie kuchnie regionalne

Polską specjalnością są pasztety z dziczyzny, kiszone ogórki i kapusta, żury, marynowane grzybki oraz dania z ryb, a z ciast: pierniki, mazurki i sękacz...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy