Kuchnia azjatycka

Ocena: 0 (0 głosów)
Cechą wspólną potraw wybranych do tej książki są techniki kulinarne, w których dominuje smażenie i duszenie w woku lub głębokiej patelni. Przepisy, które proponuję utrzymane są w wersji dietetycznej: zgodnie ze współczesną tendencją charakteryzują się dużą ilością warzyw. (ze wstępu)

Informacje dodatkowe o Kuchnia azjatycka:

Wydawnictwo: Dolnośląskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7023-921-8
Liczba stron: 73

więcej

Kup książkę Kuchnia azjatycka

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kuchnia azjatycka - opinie o książce

Inne książki autora
Grill. Potrawy z rusztu i ogniska.
Maciej Kuroń0
Okładka ksiązki - Grill. Potrawy z rusztu i ogniska.

Maciej Kuroń, nadworny kucharz Rzeczpospolitej, autor fundamentalnej i arcyciekawej Kuchni polskiej. Kuchni Rzeczypospolitej Wielu Narodów postanowił nam...

Zupy
Maciej Kuroń0
Okładka ksiązki - Zupy

Jedna z serii książek poświęconych sztuce kulinarnej, autora znanego z programu TVN: Gotuj z Kuroniem....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy