Kucharz & Gastronom vademecum

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Informacje dodatkowe o Kucharz & Gastronom vademecum:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686

więcej

Kup książkę Kucharz & Gastronom vademecum

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kucharz & Gastronom vademecum - opinie o książce

Inne książki autora
Ekologia. Przewodnik Krytyki Politycznej
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Ekologia. Przewodnik Krytyki Politycznej

Jak uniknąć klimatycznej katastrofy? Czy wystarczy do tego ?zielona? transformacja kapitalizmu i zmiana naszych codziennych zachowań na bardziej ekologiczne...

Zapiekanki, grzanki, pizze
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Zapiekanki, grzanki, pizze

Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy