Kucharz & Gastronom vademecum

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Informacje dodatkowe o Kucharz & Gastronom vademecum:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686

więcej

Kup książkę Kucharz & Gastronom vademecum

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kucharz & Gastronom vademecum - opinie o książce

Inne książki autora
Wielki encyklopedyczny atlas. Sztuka Świata
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Wielki encyklopedyczny atlas. Sztuka Świata

Nowoczesne ujęcie historii sztuki prezentujące jej rozwój na poszczególnych kontynentach od czasów prehistorycznych do współczesności! Zachwyca zarówno...

Leonardo da Vinci. Artysta i dzieło
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Leonardo da Vinci. Artysta i dzieło

Książka w ciekawy sposób pokazuje wszystkie dziedziny nauki i sztuki interesujące Leonarda da Vinci: nie tylko malarstwo, ale również astronomię i architekturę...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy