Kucharz & Gastronom vademecum

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Informacje dodatkowe o Kucharz & Gastronom vademecum:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686

więcej

Kup książkę Kucharz & Gastronom vademecum

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kucharz & Gastronom vademecum - opinie o książce

Inne książki autora
Niebo. Minikompendium
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Niebo. Minikompendium

Obserwacje nieba, zjawiska atmosferyczne, Układ Słoneczny, gwiazdy, gromady, mgławice, galaktyki, wzsystkie gwiazdozbiory, 220 kolorowych ilustracji....

Już pora spać, Łukaszku!
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Już pora spać, Łukaszku!

Głośne czytanie oznacza dla najmłodszych odkrywanie świata z zachowaniem poczucia bezpieczeństwa, które daje im bliskość rodziców. Krótka, ciągła historyjka...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy