Księga urody czarownicy. Magiczne sposoby na dbanie o ciało i duszę

Cudowny poradnik autorki kultowej książki ,,Green Witch"

Zadbaj o siebie w czarujący sposób - dowiedz się, jak pielęgnować ciało i duszę ziołowymi preparatami, zaklęciami oraz rytuałami inspirowanymi magią!

Oto niezwykły poradnik, dzięki któremu poznasz skuteczne techniki magicznego dbania o siebie. ,,Księga urody czarownicy" skupia się nie tylko na pielęgnacji ciała, ale w dużej mierze także na duszy, która jest kluczem do szczęśliwego życia w zgodzie ze sobą. Poznaj metody odzyskiwania równowagi psychicznej oraz wewnętrznej siły, odkrywania autodestrukcyjnych nawyków i ich zmiany na zdrowsze, a tak!że medytacje służące nawiązaniu lepszego kontaktu ze sobą.

Inspirując się radami autorki, nauczysz się, jak:

- korzystac z dobroczynnej energii natury, zioł, kamieni i zywiołow,

- pielęgnować w sobie spokój, cierpliwość i miłość do świata oraz samej siebie,

- wspierać swoją więź z naturą i w pełni korzystać z jej darów,

- zadbać o ciało dzięki prostym przepisom i kojącym kąpielom.

Czerp siłę z natury i dodaj odrobinę magii do codziennego życia!

Informacje dodatkowe o Księga urody czarownicy. Magiczne sposoby na dbanie o ciało i duszę:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2020-04-29
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788366520301
Tytuł oryginału: The Witch's Book of Self-Care: Magical Ways to Pamper, Soothe, and Care for Your Body and Spirit

Tagi: bóg Medycyna tradycyjna i leki ziołowe

Kup książkę Księga urody czarownicy. Magiczne sposoby na dbanie o ciało i duszę

Księga urody czarownicy. Magiczne sposoby na dbanie o ciało i duszę - opinie o książce

Avatar użytkownika - martucha180
martucha180
Przeczytane:2020-05-13, Ocena: 4, Przeczytałam, Moje 2020,

Avatar użytkownika - anna-4008
anna-4008
Przeczytane:2023-05-06, Ocena: 5, Przeczytałam, Książki przeczytane w 2023,
Arin Murphy-Hiscock0
Okładka ksiązki - Magiczne formuły. Jak wzmocnić siłę swych czarów, tworząc i stosując własne, niepowtarzalne zaklęcia

,,Magiczne formuły" Arin Murphy-Hiscock, autorki bestsellera ,,Green Witch", wykraczają poza podstawowe księgi zaklęć. Tutaj znajdziesz wszystko, czego...

Arin Murphy-Hiscock0
Okładka ksiązki - Green Witch. Magia ziół, kwiatów, olejków eterycznych i innych darów matki natury

Odkryj siłę naturalnej magii oraz uzdrawiania ziołami, kwiatami i olejkami eterycznymi! Green Witch to współczesna wiedźma, która łączy w sobie cechy...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk